Cautare

11364 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti 13 11 2009brasov" (4.70 secunde)
Un accident in care au fost implicate trei autoturisme a avut loc in acesta seara pe Soseaua de Centura, zona Otopeni.
"Echipajele noastre de la Pascani s-au deplasat imediat la fata locului, unde s-a constatat ca sunt patru persoane decedate in accident. Autoturismul a fost lovit in plin de trenul rapid 751 Bucuresti-Suceava.
Un sofer si o femeie au ajuns la spital Doua autorisme au fost implicate intr-un accident in aceasta dimineata pe Calea Victoriei.
La aceasta ora, traficul rutier pe DN 1, intre Ploiesti si Brasov, este blocat din cauza accidentului. Sapte persoane se aflau in cele trei autoturisme implicate in accident, intre care si trei copii.
In plus, in cadrul acestei actiuni, care va deveni o traditie si reprezinta o continuare a celei desfasurate anul trecut la initiativa lui Gabriel Caciuloiu (decedat intr-un tragic accident rutier), presedinta Organizatiei Femeilor Liberale din Mangalia, Aurica Vieru, a oferit doua televizoare bolnavilor din spitalul localitatii pe care o reprezinta.
Caravana PLD, care acum cateva zile a fost implicata intr-un accident rutier, a avut parte, duminica si de prezenta presedintelui partidului, Theodor Stolojan.
Potrivit comunicatului Parchetului, "din actele premergatoare efectuate in cauza a rezultat ca, in ziua de 16 decembrie 2007, pe fondul unor conditii atmosferice nefavorabile, Orban Ludovic a fost implicat intr-un accident rutier pe soseaua Cotroceni, soldat cu acrosarea usoara - cu partea stanga fata a autoturismului - a unei minore, in varsta de 14 ani si, ulterior, cu avarierea unui autoturism parcat in fata unui imobil".
Pe de alta parte, procurorii au descoperit ca acesta s-ar fi ocupat si de falsificarea actelor de inmatriculare a autoturismelor, fapte descoperite dupa ce unul dintre "beneficiarii" sai a fost implicat intr-un accident rutier.
Grigore Vieru a murit in noaptea de sambata spre duminica, la varsta de 73 de ani, in urma unui accident rutier.
Putini romani stiu ca asigurarea RCA a vinovatului de producerea unui accident rutier despagubeste victimele, fie ca e vorba de vatamari corporale, fie de deces.
In comuna Turburea vor avea loc duminica alegeri pentru desemnarea noului primar al localitatii, dupa ce fostul edil, Daniel Ursulescu, a murit intr-un accident rutier.
mi-a virat in fata, la nici doi metri Inainte de a intra in sala de operatii Mircea Lucescu a acordat un interviu Gazetei Sporturilor, in care a precizat ca accidentul rutier in care a fost implicat ar fi putut fi evitat, daca vatmanul ar fi fost atent la traseu.
Cristina Bojan, care facuse saritura in inaltime si triplusalt, si-a pierdut viata in urma unui accident rutier violent. Fosta sportiva avea doar 22 de ani.
In perioada 9-13 mai a.c., la Romexpo se va desfasura cea de-a XVI-a editie a Expozitiei si Conferintei Internationale de Tehnologia Informatiei si Comunicatii CERF 2007. ... O alta noutate Orange la CERF va fi solutia M2M Connect de semnalizare in caz de accident rutier.
Sinistroza este o durere reala sau simulata, consecinta a unui accident de munca sau rutier, a unei operatii, care implica multe cheltuieli, investigatii diverse, nu doar medicale, chiar intreruperea activitatii profesionale;
Zece ani mai tarziu, in 2009, fiul ei Willie a fost omorat intr-un accident rutier. In mai 2012, dr. Mary Neal a scris cartea "Spre Rai si inapoi" in care a povestit toate trairile sale.
In majoritatea cazurilor sunt traumatisme usoare, dar nu neaparat lipsite de riscuri. Majoritatea traumatismelor craniene sunt rezultatul unui accident rutier, unui sport riscant sau al unei cazaturi in gospodarie.
Cel putin 31 de persoane au fost ranite si 17 sunt date disparute, in urma unui grav accident rutier produs luni dimineata, pe o autostrada din sudul Germaniei.
Acum doua saptamani, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Elias, ca victima a unui grav accident rutier.
La data de 07.10.2011, in jurul orei 18.00, M. Florian de 23 ani, din judetul Vaslui, a condus un autoturism marca Opel pe Calea Floreasca dinspre sos.
google-analytics.com